Actievoorwaarden

Cadeau: 8 e-books en luisterboeken van Bookchoice, 1 maand gratis

Bookchoice selecteert maandelijks 8 top boeken van bekende schrijvers en aanstormend talent. De selectie zit vol spannende thrillers, fijne feel-good boeken en meeslepende romans.
Je krijgt een maandselectie e-books en luisterboeken cadeau! Een mooie kans om kennis te maken met digitaal lezen en om nieuwe boeken te ontdekken.
Jouw cadeau
  • 8 top e-books & luisterboeken
  • Lezen via e-reader, telefoon en tablet
  • Gedownloade boeken zijn voor altijd van jou
  • Dit cadeaulidmaatschap stopt automatisch, je zit nergens aan vast
Actievoorwaarden
  • Jouw code is geldig t/m 31-10-2019
  • De code geeft recht op een maandselectie Bookchoice t.w.v. 8 e-books en luisterboeken
  • Het lidmaatschap stopt automatisch, je zit nergens aan vast
  • De cadeaucode is eenmalig geldig
Proces
Hierbij ontvang je jouw cadeaucode. Verzilver deze op Bookchoice.com/eurosparen. Je maakt een account aan en binnen een paar minuten download je jouw 8 e-books en luisterboeken. Deze zijn te lezen en luisteren op alle apparaten. Ben je nog een boek vergeten? Geen zorgen, want via jouw account zijn ze nog tot het einde van de volgende maand te downloaden. De cadeaucode kan worden verzilverd t/m 31-10-2019. De cadeaucode is eenmalig geldig. Je hebt deze na het verzilveren niet meer nodig.
Aanvullende informatie bij vragen van klanten
Na het aanmaken van een account heb je de cadeaucode niet meer nodig. De ontvangen cadeaucode kan maar één keer geactiveerd worden. Er kan per e-mailadres slechts één code worden geactiveerd.
De klant krijgt één maand Bookchoice cadeau, wat inhoudt dat hij of zij 8 e-books en luisterboeken mag downloaden. De klant ontvangt de boeken van de maand waarin de code verzilverd wordt. Deze zijn vanaf dat moment te downloaden tot aan het einde van de volgende kalendermaand
Voorbeeld: klant verzilvert code op 28 september en heeft daarmee recht op de selectie van september. Deze 8 titels kan de klant downloaden t/m 31 oktober door in te loggen op Bookchoice.com.