Actievoorwaarden Campina Yoghurt Barn stempelkaart

  1. Deze Specifieke Actievoorwaarden zijn aanvullend op de algemene actievoorwaarden en privacy statement van het Eurosparen-Account en hebben alleen betrekking op de Yoghurt Barn stempelkaart actie. De algemene actievoorwaarden en privacy statement van het Eurosparen-account zijn ook van toepassing op deze actie, indien en voor zover deze niet strijdig zijn met de Specifieke Actievoorwaarden. Het is niet mogelijk om zonder account deel te nemen aan deze actie. Je ontvangt bij het invullen van de Actiecodes bij deze Actie geen Eurosparen euro’s.
  2. De Actie is alleen toegankelijk via de Mobiele Applicatie (App) van Eurosparen of Campina. Deze is beschikbaar voor de besturingssystemen van iOS en Android.
  3. De Actie heeft betrekking op alle verpakkingen van Campina en Campina Biologisch met een Eurosparen-code erop. 
  4. De Actie loopt van 17 augustus 2017 t/m 30 november 2018. Dit betekent dat er na 30 november 2018 geen codes meer ingevuld kunnen worden in de stempelkaart in de Eurosparen of Campina App. Al ingevulde codes in de stempelkaart kunnen niet meer omgezet worden naar Eurosparen euro’s.
  5. Na het invullen van 8 Campina Actiecodes ontvang je een coupon welke je recht geeft op 1 gratis “Yoghurt Barn Special small” naar keuze t.w.v. € 4,25 bij Yoghurt Barn. Deze dient via de Campina App ingeleverd te worden bij 1 van de Yoghurt Barns in Nederland.
  6. Nadat de stempelkaart vol is, is de ontvangen coupon 1 maand geldig.
  7. Hoe verzilver je jouw coupon? Ga naar één van de Yoghurt Barn vestigingen en neem je telefoon mee. Zorg ervoor dat je ter plekke internetverbinding hebt. Bestel een Yoghurt Special naar keuze (small t.w.v. 4,25). Geef bij de kassa aan dat je een Campina coupon hebt in je app. Open de coupon (Je vindt deze via het menu in de Eurosparen of Campina App onder ‘Coupons’). Sleep ter plekke de coupon naar rechts om deze te activeren en kies vervolgens de Yoghurt Barn locatie waar je je bevindt. Je telefoon zal nu verbinding maken met de kassa en de medewerker accepteert de coupon. Je coupon is nu verzilverd en verdwijnt uit je app.
  8. Alle winkels van Yoghurt Barn in Nederland nemen deel aan de actie. Bekijk hier alle Yoghurt barns.
  9. Er wordt elke maand 1 stempelkaart uitgegeven op de 1e van de maand. Het is niet mogelijk direct door te sparen op een nieuwe stempelkaart als deze vol is, pas op de 1e van de volgende maand kan dit weer. Wel kan de Deelnemer over meerdere maanden sparen op 1 stempelkaart totdat deze vol is.
  10. Voor deze actie geldt op=op. Het kan dus zijn dat actie voortijdig stopt doordat de Yoghurts op zijn.