Park in de spotlight

Vakantie vieren tussen de dieren

Exotische dieren spotten, een strandvakantie of spelen in de bosbeek … Deze zomervakantie hoeft er niet ver te worden gereisd voor een passende vakantiebestemming voor het hele gezin: DierenPark Amersfoort heeft het allemaal!

Vakantie!!
De hele zomer kun je heerlijk genieten in DierenPark Amersfoort en komt het echte vakantiegevoel in je naar boven tijdens ZOO’n ZOOmer. Kinderen kunnen samen met leeftijdsgenootjes op reis naar bijzondere plekken in het park en krijgen zelfs een kijkje achter de schermen. Er zijn verschillende reizen te maken en bij elke reis ontvangen de reizigers een stempel in hun speciale DierenPark Amersfoort-paspoort. De kinderen hoeven zich niet druk te maken om hun ouders, want die kunnen zij onderbrengen in de ouderopvang. Het park is ook de ideale plek om lekker te ontspannen tijdens de vakantie, dit kan perfect op een speciaal aangelegd zandstrand!

Koning der dieren
DierenPark Amersfoort trapt de zomer af met de opening van het nieuwe leeuwenverblijf. Het nieuwe onderkomen van de koning der dieren bevindt zich in de Stad der Oudheid en zal dan ook geheel in Romeins thema worden gebouwd. Via een mysterieuze kerker, kom je midden in het verblijf van de leeuwen uit. Hier staat de Toren van Ostia die prachtig uitzicht biedt over de roofdieren. Je beklimt de toren, terwijl de leeuwen onder je lopen. Dit nieuwe onderkomen is zeker een bezoekje waard tijdens je bezoek aan het Amersfoortse dierenpark.

Varen langs de Savanne
Olifanten, hyena’s, stokstaartjes, buffels… in het dierenpark in Amersfoort ontdek je de dieren wel heel dichtbij. Het park is gelegen in het bos en de perfecte dierentuin voor als je met de kinderen op pad wil. De kleintjes kunnen er op het apeneiland tussen de maki’s lopen, in het donker op zoek gaan naar de luiaard en andere nachtdieren en neuzen bij de tijgers. Met de Klim Alles-route ontdek je de dieren op een unieke manier en klim je over, onder, achter, boven en tussen de dierenbewoners.

TIP: ZOO’n ZOOmer Food Festival
Gezellig borrelen, chillen op het zandstrand en terrasjes pakken. Op 10, 11, 12 en 13 augustus 2017 vindt de tweede editie van het ZOO’n ZOOmer Food Festival plaats. Op deze dagen is DierenPark Amersfoort extra lang geopend en zijn er heerlijke zomeravonden te beleven die in het teken staan van lekker eten, borrelen en natuurlijk de dieren. Het foodfestival staat bol van de authentieke trucks met smaakvolle gerechten voor jong en oud. Uiteraard ontbreekt de muziek niet en zijn er talentvolle zomerse bands die de sfeer versterken. In de Grote Wildernis spot je sitatoenga’s, giraffen en zebra’s vanuit je fietsboot. In Snavelrijk loop je tussen allerlei vogels als gieren, maraboes en pelikanen en steek je met een trekvlot het water over. Natuurlijk is ook het kleine olifantje Yunha deze zomer zeker een bezoekje waard.

Fijne vakantie!

bodyworlds

Hoge kortingen op minimaal 30 topuitjes

archeon

Met je e-tickets direct naar binnen

walibi

Actie loopt van 30 maart 2017 t/m 31 oktober 2017

wildlands

Sparen met verpakkingen van 13 merken