park in de spotlight!

Elke 2 weken staat er een ander park in de spotlight. Houd de pagina in de gaten voor leuke weetjes en acties!

Ouwehands Dierenpark Rhenen… Zoo avontuurlijk!

Sta neus aan neus met de speelse ijsbeertweeling, loop onder de laagvliegende monniksgieren door en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost in Expeditie Berenbos. Ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

* Let op: in de maanden juli en augustus zijn de kaartjes alleen te bestellen tegen 30% korting. 

Bestel je kaartjes

Expeditie Berenbos
Ga in Expeditie Berenbos door het spannende doolhof, ontdek in het pittoreske dorp Karpatica alles over de beer en vervolg de expeditie. Bewonder de sterrenhemel, ga op avontuur in Het Berenbos en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost. In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van een onbezorgd leven. Samen met de wolven leven ze op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project en een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Gorilla Adventure
Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen...
Durf jij het aan?

RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle
Net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en beleef spannende avonturen in de grotten van de vliegende honden.
Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

Op avontuur met Bamboo Bill
Midden in het park woont avonturier Bamboo Bill. Samen met zijn vrienden beleeft hij allerlei avonturen in het tv-programma Ouwehands Jungleclub. Ga jij ook mee op avontuur?
Bezoek deze zomer de nieuwe Bamboo Bill familieshow ‘Op naar Pandasia’ én ontmoet de avonturiers in het park!
Deze hele zomer dagelijks te zien in Ouwehands Dierenpark: de nieuwe familieshow met Bamboo Bill ‘Op naar Pandasia’!

Contact
Ouwehands Dierenpark
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
Telefoon: 0317 650 200