Parken in de spotlight!

Plopsa Indoor Coevorden : het mooiste indoorpretpark van Nederland!
Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Dans in de K3 –Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, bewonder de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee! Meer dan 25 supercoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie. Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!
Lees meer ›

Bestel je kaartjes

Contact
Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Nederland
Telefoon: +31 (0)524 52 33 80

Plopsaland De Panne : Een onvergetelijk dagje uit voor de hele familie!
Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van Studio 100 met het plezier van meer dan 50 attracties voor jong en oud. Wist je dat het pretpark slechts op 1,5 km van de Belgische Kust ligt?!
Slecht weer? Niet getreurd! Droom weg op meer dan 10 magische attracties in het overdekte Mayaland, maak een boottochtje door het Bos van Plop of geniet van de superleuke liveshows in het Plopsa Theater!
Lees meer ›

Bestel je kaartjes

Contact
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 De Panne
België
Telefoon: +32 (0)58 42 02 02

Plopsaqua De Panne : het coolste waterpark van België!
Welkom in het allereerste waterpretpark van Plopsa, dat zich vlakbij Plopsaland De Panne bevindt! Wickie de Viking neemt je mee op een avontuur in een magisch sneeuwlandschap, met adembenemende attracties zoals de wonderlijke wildwaterrivier, het overdonderende Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?
Lees meer ›

Bestel je kaartjes

Contact
Plopsaqua De Panne
De Pannelaan 68
8660 De Panne
België
Telefoon: +32 (0)58 42 02 02

Plopsa Indoor Hasselt: buitengewoon veel binnenpret!
Weer of geen weer? Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar en hun ouders komen áltijd oren en ogen te kort op de 25 supercoole attracties van Plopsa Indoor Hasselt! Plopsa Indoor Hasselt bevindt zich op slechts 25 minuten rijden van de Nederlandse grens. Laat je onderdompelen in de magische wereld van je favoriete Studio 100-helden. Trek op verkenning in Maya’s Wereld, voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster en scheep in voor het avontuur met Piet Piraat op De Scheve Schuit.
Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone met De Dansende Fonteinen en het K3-Verkeerspark. Bovendien geniet je dagelijks van een gratis Bumba Show, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren!

Lees meer › Bestel je kaartjes

Contact
Plopsa Indoor Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
België
Telefoon: +32 (0)11 29 30 40

Plopsa Coo: de Watervallen van Coo
In het prachtige natuurdecor van de Amblève-vallei in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, liggen meer dan 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten. De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken en met Vicky The Ride schuim je door de woeste baren. Mis zeker ook de gloednieuwe Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen!
Lees meer ›

Bestel je kaartjes

Contact
Plopsa Coo
Coo 4
4970 Coo-Stavelot
België
Telefoon: +32 (0)80 68 42 65

Holiday Park : Kicks en plezier voor jong en oud!
Holiday Park, het Duitse Plopsa-park vlak bij Mannheim, viert dit jaar zijn 45e verjaardag! Het familiepark biedt, met meer dan 30 attracties, heel wat wils voor jong en oud. Zo opende onlangs de interactieve vliegtuigmolen Sky Fly, waarbij iedere piloot zelf beslist hoeveel actie hij wenst te ervaren. Nog niet spannend genoeg? Maak dan een onstuimige rit op de internationaal bekroonde achtbaan Expedition GeForce of een vrije val van 70m op de Anubis Free Fall Tower, of beleef de schrik van je leven op de indrukwekkende launch coaster Sky Scream. Ook de allerkleinsten beleven dolle pret in Holiday Park met de leuke attracties in Mayaland.
Lees meer ›

Bestel je kaartjes

Contact
Holiday-Park
Strasse 1-5
67454 Hassloch
Duitsland
Telefoon: +49 (0)632 45 99 30