park in de spotlight!

Elke 2 weken staat er een ander park in de spotlight. Houd de pagina in de gaten voor leuke weetjes en acties!

Jonge pinguïns bij Sea Life nu te zien!

In mei zijn er bij Sea Life 2 baby pinguïns geboren die vanaf juli naar buiten mochten – dus kom op kraamvisite… De jonkies en overige pinguïns worden dagelijks gevoerd om 12.00 en 16.00 uur!
Verder zijn er leuke extra (kinder) activiteiten in de herfstvakantie en is er een leuke speurtocht. Sea Life is geheel overdekt, dus ook een leuk uitje bij slechter weer. Een gemiddeld bezoek duurt 1,5 uur.

Bestel je kaartjes

ZEEPAARDEN
Wist je dat we zeepaardjes kweken in Sea Life? Per jaar worden miljoenen zeepaardjes uit de natuur gehaald voor souvenirs en medicijnen. Hierdoor zijn de zeepaardjes bedreigde dieren. Gelukkig worden er regelmatig zeepaardbaby´s geboren in Sea Life. Wist je dat een zeepaard zijn ogen afzonderlijk kan draaien?

SPEURTOCHT
Voor kinderen is er een leuke speurtocht. Een duikbril en logboekje krijg je bij de kassa en de speurtocht kan beginnen…. Kom meer te weten over alle dieren!

VOERPRESENTATIES
Elke dag zijn er voerpresentaties, het programma ontvang je bij de kassa. Kijk hoe de otters met hun voorpootjes eten. Ze eten dagelijks wel 20%  van hun lichaamsgewicht. En wist je dat onze zeeschildpad ook van sla houdt? De pinguïns krijgen 2x per dag te eten. Het kaartje blift de hele dag geldig dus je kan altijd weer terug komen om nog even een voersessie te zien, zeker de moeite waard.

Contact
SEA LIFE Scheveningen
Strandweg 13
2586 JK DEN HAAG
070-3542100
Zie voor actuele openingsdagen en -tijden www.sealife.nl