park in de spotlight!

Elke 2 weken staat er een ander park in de spotlight. Houd de pagina in de gaten voor leuke weetjes en acties!

WALIBI HOLLAND = HARD GAAN, MET DIT JAAR:
DE NIEUWE LEIPE THRILL RIDE ‘LOST GRAVITY’

2016 = het crazy leipe jaar voor alle thrillseekers en daredevils! Hét jaar met de gloednieuwe achtbaan ‘Lost Gravity’ die zo bizar is, dat je al helemaal leip bent voordat de ride begint. In Walibi Holland vind je alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Dus wil jij hard gaan? Dan is Walibi Holland voor jou the place to be!


Bestel je kaartjes

LOST GRAVITY SCOORT EEN 9
In een recent klanttevredenheidsonderzoek scoort de nieuwe achtbaan ‘Lost Gravity’ een 9 onder de parkgasten. De gasten werden direct ondervraagd nadat ze een rit in Lost Gravity hadden gemaakt en gaven vervolgens massaal aan erg enthousiast te zijn over deze nieuwe thrillride. Wat opvalt bij het bestuderen van het gedrag van parkgasten is dat veel van hen direct bij het verlaten van de uitgang van Lost Gravity weer naar de ingang rennen om de achtbaan nog een keer te ervaren. De wachtrij is al een belevenis op zich...
Doordat er bij deze achtbaan veel aandacht voor thematisering is, waan je even in een heel aparte wereld waar de zwaartekracht flink verstoord is.

Goliath nog altijd nummer 1
Lost Gravity scoort een 9, maar er is altijd nog een achtbaan die hoger scoort en dat is Goliath. Met een 9,1 voert deze megacoaster de lijst nog altijd aan. Met 0,1 punt verschil is Lost Gravity echter een terechte zilveren plak winnaar. Iets om trots op te zijn!

Contact
Walibi
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
0321 329 999
Zie voor actuele openingsdagen en -tijden: www.walibi.nl