Heb jij de gratis Eurosparen app al? In deze app vind je alle leuke acties, voordelen en nieuwtjes voor jou op één plek. En we hebben nu iets nieuws toegevoegd: de Campina Yoghurt Barn stempelkaart! 

Stempelkaart in de app: sparen voor gratis Yoghurt Specials!

Spaar met 9 Campina codes jouw stempelkaart in de app vol en haal vervolgens met een coupon een gratis Yoghurt Special naar keuze (small t.w.v. € 4,25) bij één van de Yoghurt Barns in Nederland. Loei lekker!

Download nu de app en krijg meteen
al één stempel cadeau:

Campina Yoghurt Barn stempelkaart:

Hoe werkt het?

  1. Open de stempelkaart via het menu in de app (te vinden onder ‘Stempelkaarten’)
  2. Vul binnen de stempelkaart een unieke code van een Campina product in door op het groene vakje 'Vul hier jouw zegelcode in" te klikken. Zo ontvang je een digitale stempel.
  3. Bij een volle stempelkaart ontvang je een digitale coupon in je app.
  4. Ga naar één van de Yoghurt Barn vestigingen en swipe ter plekke de coupon naar rechts om deze te activeren En jouw gratis Yoghurt Special naar keuze (small t.w.v. €4,25) te bestellen.

  5. Je kunt 1x per maand meedoen aan deze actie. Deze actie loopt t/m 30 september 2018
    Bekijk de actievoorwaarden.

Bij Yoghurt Barn kun je terecht voor, zoals de naam al doet vermoeden, yoghurt. Niet zomaar yoghurt, maar in allerlei soorten en maten. Magere yoghurt, romige hangop en frozen yoghurt. Yoghurt Barn maakt gebruik van de lekkerste yoghurt, en werkt daarom samen met Campina. Omdat Campina de lekkerste zuivel maakt. Yoghurt is de basis van Yoghurt Barn en daarop kan je alle toppings gebruiken die je lekker vindt. 

De fans van Yoghurt Barn helpen met het bedenken van verschillende specials. Met een volle spaarkaart kun jij nu gratis kennismaken met een van deze speciale creaties. Dus spaar nu snel 9 stempels en bezoek één van de gezellige Yoghurt Barn locaties en geniet van je special of neem hem to go mee!

Yoghurt Barn locaties